• Mardel
    Köszönjük, Nagy Öreg! Miből gondolod, h túl fiatal?

Lehet, hogy biológialiag nem fiatal, de szellemileg igen. Olyan naív és bárgyú hozzászólásai vannak (nem egyet olvastam).

Képzeld, én sem voltam kint, nem bírom a túl nagy tömeget, főleg, ha nem éppen korrekt módon tüntetnek (trágárságokat skandálnak az utcán). Meg lehetett tudni, h kivezénylik a rendőröket. Úgy gondoltam, h nem kell nekem ez, nincs szükségem rá.

Képzeld én sme azért voltam kint, mert tüntetni szerettem volna. Ott volt dolgom, és nem is lett volna nagy ügy, míg valaki be enm dob egy könnygáz gránátot a deák téri aluljáróba. Ezért ott nem állt meg a metró, én meg pont az utolsó metróról szálltam le, ami megállt így Deák tértől gyalog a Móricz Zs. körtérig.

Meg az "ostromnál" közel 200 rendőr megsérült, arról már nem annyira beszéltek. Pedig ők is ugyanolyan magyar emberek, akik csak a munkájukat végezték, h el tudják tartani a családjukat!

Ha az MTV ostromról írsz, akkor nemtudom, hogy hogyan nézted a TVt, mert párszor be is mondták,. hogy közel 100 ember az aki garázdálkodik, a többiek a háttérből nézik.

De mi történik azzal, akit letartóztatnak? Nekem fogalmam sincs, pls világosíts fel!

Mivel én még nem voltam letartóztatás alatt, és nem készülök rendőrnek, így nem szolgálhatok bővebb tájékoztatással.