TH448#28
Te miért húztad fel magad?
BA nem a mac-et fikázta, csak azt írta, hogy az sem tökéletes. Egyébként csak az egyik cikk címét olvastam el, amelyikben vmi fagyási problémáról volt szó.
Sztem nem kellene azonnal lekezelően válaszolnod, és ne áraszd a felsőbbrendűségi érzésed. Senki nem szidta a mac-et, de hibák mindenhol előfordulhatnak, nem rég volt hír, hogy macbook-ok fagytak, mert vmi vakcot bennehagytak a ventillátornál a gyárban, így nem volt kielégítő a hűtés.
Ami durva, hogy tényleg egy majdnem teljesen pártatlan hozzászólás volt, mert ugye nem szidta, csak ott is előfordulhat hiba, és igaza van, nekem még nem kellett registrit piszkálni, és normális támogatású hw-nél tényleg pár klikk és már megy is.
Az meg különösképp nem érdekel, hogy ki melyik oldalról milyen cikkeket bányászik elő, nálam jobban megy win is, mint az átlagnál, ami érdekes...
abzu: nekem pl. jobb a win, mint mac, mert pár progi egyszerűbben beszerezhető rá. De nem is szidtam a másikat. Nem jobb a win, de attól felmegy bennem a pumpa, amikor valaki egyből az istenmac-fújwin hozzáállással jön. Nem szidok senkit, és semmit, és ezt mástól is elvárom, unom a fent említett elvakult embereket. (nálam kékhalál is csak hw hibánál volt, meg amikor vistára akartam ráerőszakolni az xp-s drivert)