Bokordarab#45
Nos, szerintem az előbb olvasottk talán egyetlen egy személy véleményét tükrözik, túlságosan is szénsőséges kritikának tartom. Sokak szerint ugyanis a Nagyon vadon hajazza még a Jégkorszakot is, annyira jól sikerült. A történet lehet, nem olyan különlegesen csavaros, de szerintem a nézőt ez egyáltalán nem zavarja meg, sőt talán ettől éppen olyan jó. A nézőnek nem kell gondolkodni, hogy vajon melyik apró részletet kell megjegyeznie azon, hogy értse majd a végkifejletet, inkább csak hallgatnia kell az aranyos párbeszédeket, jókat mosolyogni a gyorsbeszédű szarvason (Eliot) vagy az "elveszett" mackón (Boog). Szerintem emellé igazán jól kivan dolgozva minden részlet, én igényes animációs filmnek tartom, és hozzátenném, felér egy Shrekkel, vagy egy Nemo-val!:) Semmivel sem kevesebb náluk. Ha rám hallgattok, megnézitek ezt a filmet, és Én garantálom nektek, hogy nem marad mosoly nélküli képkocka. :) Emellett üzenném a kritikusokat, hogy nem kéne ennyire letolni egy filmet azért, mert az az adott kritikusnak nem tetszik, hanem kicsit tágabb körökben is utána lehetne járni, mert ez a film, igenis jó volt!
Köszi a figyelmet....