na
mindenki jön itt a sztorival hogy "sztem nem egy nagy durranás, elcsépelt.stb...
ugyanmá írjon valaki egy jó sztorit légyszi mer én még a büdös életben nem hallottam hogy egy játékról azt mondták volna: vazze nyomultá xy játékka? hú öcsém milyen sztorija van...a grafika szar de a sztori..sirály!deus exet sem a története adta el hanem hogy nem egy egyszerű fps volt
a grafika...mér ne lenne mérföldkő? a dx10 miatt mindenképpen az, megjegyzem a flight simulator x is dx10 es játék és már kijött, ÉS nem is csúnya...persze nem fps :)
techdemo a crysis? mér? a doom3 az igen...az maga a tömény unalom...csakúgy mint a quake4 meg a prey...megyek a villódzó fények között aszt néha rám ugrik valami..ai nuku-de mindegy, vérpistike vagyok, király a grafika....egyszer végignyomtam, többet nem fogom.
a far cry-t viszont vagy 5-ször végignyomtam, és még mindig találok benne újdonságokat...
szal csak a grafika nem ad el egy játékot sem, de sztem ettől a crysisnél nem kell féli-ha a far cry-t megközelíti az már elmegy..
szerintem
most jöhetnek az anyázások :)