Myst online
  • Petko
    #8
    ja, azért az alapkoncepciót jó lenne ha leírták volna valahol, mert az se a beta forumba se sehol nincs...
    amire eddig rájöttem hogy a könyveket kell gyűjteni, és mindegyik egy helyszínt (age) et képvisel. A progi úgy van megcsinálva hogy ha egy új helyszínre mész akkor letölti a "map"-ot hozzá, szóval ha előszőr mész valami új helyre akkor előtte kell 15-20 percet várni.
    Az ageknél pedig a kézjeleket kell mindet megtalálni és klikkelni, de ehhez persze meg kell oldani a feladatokat. Arról gőzőm sincs hogy a könyvecskébe mit jelentenek azok a zöld jelek amiket gyűjteni lehet és be ki kapcsolni. Eddig én csak a sivatagos helyszínt csináltam meg, az nem volt nehéz.
    A hegytetős "otthon"-ban pedig azután 4 új könyvet kaptam, azokból az elsőnél találtam egy KI nevű szerkezetet ami gyakorlatilag a UI része lesz, azzal lehet kommunikálni, screenshotot készíteni, feljegyzést készíteni stb. A többit még nem néztem
    Ja és a polcon az első könyvbe lehet eljutni abba a város szerüségbe, ami szerintem valami gyülekező hely. Én azt valószínűsítem hogy amikor karaktert generálsz berak egy random csoportosulásba "neighbourhood" akikkel a városrészben találkozhattok, és mehettek együtt megoldani feladatokat.