• Sanyix
    133 MB/s? Nem a pci 1.0-át kéne nézni, az egy kicsit régi...

Nem találtam mostani csúcskártyát AGP-ben, csak egyel előbbi generációsat. De végülis nem ez a lényeg, hanem az, hogy azoknak is ugyanolyan teljesítményt nyújt a pcie-s verziója mint az agp-s, és ez a lényeg, ez elárulja hogy parasztvakítás az egész. És nem neked fogok hinni ilyen dologban... egyszerűen azért van a pcie hogy lehúzzák a vásárlókat, ennyi. Valószínűleg a mostani csúcskártyákból is lesz agp-s, csak előtte lehúzzák a váltani hajlandó júzereket, mint eddig, hogy azért is a pcie terjedjen.

És ne mond hogy én vagyok képtelen önálló gondolkodásra, amikor te veszel be minden reklámot, nem én ráadásul más véleménye nélkül is ezen a véleményen voltam amikor láttam teszteket, a többi vélemény csak ráadás.
    HD-ról meg: durva is volt látni egy hd videon az sw ep3-ban azokat az óriási hibákat(katona feje igazi, a többi része meg grafika, és tisztán látszott a különbség), amelyek amúgy normál felbontásban nem látszódtak, és még a film se lett jobb :\ igen ez kell ez a jövő álljunk a cégek szolgálatába, és fogyasszunk, mer az jó! :DDD