• BiroAndras
    #98
    "Nem elég érthetően írtam le? Elindítod a csomagkezelőt, rákeresel arra hogy fglrx, install önállóan feltelepül, aztán konzolba ennyit kell írni: xorg-config (nemtom pontosan mi, de valami ilyesmi), majd az elinduló programban nyomogatni az entert, amíg nem jutsz el odáig, hogy display driver select. Ott a sok driver közűl a kurzorgombokkal ki kell választani hogy fglrx, és enter, majd tovább enterezés amíg ki nem lép a programból, és egy restart."

    Lehet, hogy linux guruknak ez egyszerű, de nekem, aki alig használt még linuxot, elég komplikáltnak tűnik. Különösen, ha ezt nekem kell kitalálni minden segítség nélkül.

    "Ez az egész, amúgy 0 iq-t igénylő eljárás fent is van pl az ubuntuhoz az online helpeknél"

    De ehhez máris keresgélnem kell.

    "majd imádkozás hogy ne kelljen újraindítani a gépet még driver install előtt is, mert a bugos vindóz letiltja a felülírandó fájlokhoz szükséges hozzáférést"

    Ez nem bug, hanem fícsör. Megnyitott fájlokat nem lehet fölülírni. Egyébként is nagyon ritkán kell már akár egyszer is újraindítani a gépet. Legtöbbször, amikor írja az installer, hogy kéne, valójában vígan megy nélküle is.

    "Ez rohadtul nem tűnik egyszerűbbnek igaz nehezebbnek sem mint a linuxos telepítés."

    Nekem egyszerűbbnek tűnik. Biztos bennem van a hiba.