tico999#133
Hát igenis te írsz baromságot mert az eredeti Rém rendes és Jóbarátok se volt bukás. Az RTL-en meg TV2-n igen mert akkor vette meg a sorozatot amikor azt már mindenki rongyosra nézte a TV3-on meg HBO-n vagy DVD-n mert hogy a TV2 jóvbal a DVD-megjelnés után vetítette a Jóbarátokat. Mégis mit vártak majd odaűl a tv elé az ember naponta amikor 300Ft-ért 4-8 részt nézhet meg amikor akar reklámok és minden faszság nélkül jóval jobb minőségeben. Nem is beszélve a letöltött DivX-ekről. Szerintem a 24 is ezért lesz bukás a Cool-on mert aki negyon kiváncs rá már rég megnézte a DVD-kiadást. Bár itt még lehet hogy a szinkron miatt lesz nézettség. Bár én épp vasaárnap néztem a Smallville-t a TV2 egy olyan részt amit kb. két hete leáttam már DivX-ben felirattal és annyira megszoktam megszerettem az eredeti hangokat hogy szerintem már nem fogok csak a szinkron miatt a TV elé ülni.
Az ilyen pénzkidobások helyett inkább minőségi sorozatokat kelle vásrolni külföldről idejében, és nem akkor vetíteni amikor már rég hozzáférhető DVD-n vagy már lement valami másik kisebb rétegeknek elérhető kábehálozarton.