• winnie
    #117
    "Es arra fogni, hogy Magyarorszagon nem szeretik az emberek a szituacios komediat, megint fsag, mert az eredeti sorozat igencsak szep sikereket ert el, nem veletlenul vetitik a mai napig tobb csatornan."

    itthon minden szituációs komédia bukott. ezért nem vesznek a tévék sem ilyesmit. (bukott a freinds a tv2-őn, az rtl-en a rém rendes, a viasaton a will és grace) ezért nincs itthon a műfajból - illetve van, csak éppen filler slotban. éjszaka vagy délután, amikor elfogadható szémokat hoz egy ilyen sorozat, de főműsoridőben eleve be sem próbáltak egy amerikai (vagy angol) szituációs komédiát heti adásban.

    azt elismerem, hogy mire az rtl-re kerül a rém rendes, addig már sok helyen volt, de sehol nem volt kiemelkedő. aztán nyáron ledarálták 19.00-tól. most meg hoz bőven elfogadható eredményeket random ismételve, de ettől még nem életképes a műfaj. (és európában sem. ezt persze nem is én mondom, hanem a nagyfejű exec-ek európaszerte és magyarországon)

    főműsoridőben tudtommal csak 3 szituációs komédiát próbáltak be normális heti adásban. tea. limonádé. rém rendes. ezek is buktak. (persze nem azért, mert nem szeretjük a műfajt, hanem mert gyengék voltak.)