AranyKéz#48
"Mindennek közvetlen hatása van az iskolai teljesítményekre is: azok a tízéves fiúk, akiknek saját játékkonzolja van, németből, matematikából átlagosan fél jeggyel rosszabbul teljesítenek, mint azok, akiknek nincs játékkonzolja." - A TV eredményével tök véletlenül nem hasonlították össze? És mondjuk csak a poén kedvéért a csonka család eredményét is közölniük kéne. Ja hogy az nem ennyire nagy szenzáció?
"a számítógépes játék a gyerek fejében egyszerűen törli a rövid távú memóriából az iskolában délelőtt tanultakat, az "erőszak-orgia" ugyanis olyan érzelmi erővel hat, hogy kimossa az agyból az érdektelenebb dolgokat" - Pszeudótudomány. Kimossa, az vazze. Kiveszi a zoxigént a visszbül. Főleg úgy hogy állítólag "hozzászokik" az emberke az erőszakhoz, és nem pánikol be piti kis valós erőszakos helyzeteknél, szóval nincs olyan nagy érzelmi ereje.
"A lányok ezzel szemben nem érdeklődnek az erőszakos játékok iránt, ha mégis leülnek a gép elé, akkor szociális jellegű játékokkal játszanak." - A passziánsz, az nagyon szociális jellegű játék. Főleg úgy hogy jobban hülyít mint egy átlag FPS (mivel csak rakosgatni kell a kártyákat egy NAGYON egyszerű szabály alapján), és akkor a többi játékfajtát meg se említsük.
Nah most mentem a francba aludni mert 10 órám volt, ZH-t írtam és nagyon nincs kedvem bizonygatni hogy mennyire nem vagyok hülye.