Felhasználói programot keresek.
  • kl24h
    Más lassulást nem vettél észre a gépeden?
    Ha pl. filmet néznél (letöltve lenne egy film a merevlemezedre és azt néznéd egy Windows Media Player-rel vagy VLC Player-rel), akkor is megvan ez a lassulás?

Nekem az a furcsa, hogy ahogy írtad tiszta frissen telepített Windows esetben (hamár nem vírusos a Windows, vagy nem lesz vírusos telepítés után, mert ilyen is van) is fennállnak ezek a problémák, akkor máshol lesz a gond.
    Az internetkapcsolatod nem akadozik? mondjuk ettől nem szokott leblokkolni a böngésző.
    Lehet gond a videokártyával is, de csak abban az esetben, ha merevlemezről nézve filmet is akadozik vagy leblokkol a filmlejátszó program.
    Az is lehet, hogy az Internet Explorer vagy más böngésző nem tudja írni az ideiglenes fájlokat (*.tmp, *.fla, stb.), de persze általában vírus szokta okozni.
    Én azt ajánlom, hogy egyszer futtasd le amiket ajánlottam, hogy nehogy vírus szórakozna veled. Azért a Nod-ban ne bizz annyíra, ne is beszélve, hogyha megcrackelt NOD (persze cracktől függ), mert akkor sok fertőzött fájlokat beengedhet.