• halgatyó
    #21
    A sok villogó szarral tele van a tököm, ezen nem változtat az sem, hogy a hozzád hasonló csökött alakok előnyben részesítik a képregényt a regénnyel szemben, mert az utóbbit nem tudják elolvasni... túl hosszú és bonyolult nekik

    Az internetről INFORMÁCIÓT szeretnék nyerni, és nem a mozgóképes szarokat nézegetni. Például: ha valamilyen terméket keresek, akkor informatív lehet a termék fotója (például egy alaplap) de nagyon nem informatív, ha a képernyőn mondjuk röpködő sokszögekből állnak össze a betűk, közben a gép beszél hozzád hogy mi vagyunk ám a f**a gyerekek, a műlt évben a termelésük 200%-kal urott meg... ki a sz**t érdekli? Amikor arra vagyok kíváncsi, hogy mondjuk a megvásárolni kívánt alaplapon van-e integrált video és főleg: MILYEN, vagy hogy az adott cég árul e saválló U-profilt mondjuk 25x25x3-as méretben?

    Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy értelmes embernek, aki nem szórakozás, hanem információkeresés céljából fordul az internethez, ilyen csicsamicsa szarok kelljenek, amik foglalják a sávszélességet, lopják az időt, és a gépet is terhelik, mert nem mindenki csúcsgépen internetezik, és a háttérbe rakott taszkok is ott vanna ugye.