• wanek
    #19
    Ha egy dokumentumot kinyomtattak, akkor azt már meg nem mondja senki, hogy melyik office-szal készült. Akár word 2 is lehetett...
    Tapasztalatom szerint a titkárnőknek édesmindegy, hogy melyik office-t használja, a lényeg, hogy a szöveget be tudja gépelni, és lehetőleg minél egyszerűbben és gyorsabban tudja formázni, és kipofozni a külalakot. Ezt bizony akár egy word 2 is tudta.
    Én az office2k-ig követtem a különböző verziókat, de olyan dolgot, ami hasznos is, nem nagyon tudtak összehozni. Felesleges dolgokkal persze tele van, amit ugye az ember soha nem fog használni, legjobb esetben is csak kipróbálja egyszer, és megállapítja, hogy ezért felesleges volt görcsölniük annyit. Persze szükség van az új verziókra, de nem a felhasználóknak, hanem az ms-nek, mert ha nem tudnának egy idő után mit eladni, akkor felkopna az álluk.

    Ha szöveget írok, azt UltraEdit-ben teszem meg. Ha üzleti levélről van szó, akkor az UltraEdit-ben megírt szöveget beemelem OpenOffice-ba, formázom, rádobálom a fontokat, és viszon'hallás.

    PS: mikor fog tudni bármelyik ms szövegszerkesztő valaha is olyat, mint az UltraEdit, mint azt 4 éve megtettem: 32000 (nem elírás!) file-t nyitottam meg egyszerre, és cseréltem le egy IP címet egy másikra, és ez mentéssel együtt fél perc alatt megvolt egy 600 MHz-es P3-on...