• Gerygrey
    LOL mi köze az Office-nak a HTML szerkesztéshez? Gizike, az egyszeri titkárnő biztos nem fog HTML-el baszkurálni, a legalább félprofi webmester pedig nem fog Worddel szenvedni. A szövegszerkesztővel lehessen szöveget szerkeszteni, weboldalkészítésre vannak speciálisan erre a célra készült stuffok. Én a photoshop+notepad kombóra esküszöm, valaki másra, de a word-os wysiwyg webdizányolás elég ciki. Láttam már Word 2003-al generált HTML forráskódot, na az az igazi cigánymunka.

SMS-t meg ne a gép küldjön, mert ha nem ülök előtte, feltehetően úton vagyok valahol, ergo nem tudom elolvasni a mailt. Küldjön SMS-t a szolgáltató hogy mailem jött és a telón letöltöm GPRS-el - nehogy már egy "fontos üzletembert" földhöz vágjon havi 3125 Ft mindezért... (arról nem is beszélve, hogyha a gép akar nekem SMS-t küldeni, az számomra azt feltételezi hogy egy mobil van rákötve adatkábellel/bt-al, ehhez persze külön simkártya és előfizetés/kártyatöltögetés szükséges)

Különben semmi bajom ezzel az SMS funkcióval, de - és itt most vagy az SG hülye, vagy a MS - de se ebben, se a kapcsolódó cikkekben nem találtam más újdonságot kiemelve ezen kívül, csak ezért bátorkodtam azt mondani hogy nem tartom nagy előrelépésnek.