benczurzs#14
Értelek, teljesen megértelek.
Te pont az a réteg vagy, aki már X éve benne él, és nem ért sok újdonságot, mert apáink is így csinálták, 20 évvel ezelőtt jó volt az úgy, akkor most is jó, akkor minek változtatni ?
De a világ megváltozott.
Az események felgyorsultak, az üzleti életben más fontos paraméterek is belejátszanak, a vezetés egy módszertan lett. Nem szakmai, hanem üzleti alapon.
Már nem az a jó vezető, aki 20 fát kivág egy óra alatt, míg a többiek csak 2-t.
Az a jó vezető, aki "vezetni" tud.
Tudom ezt nehéz belátni, és mit tudhatnak, azok a "srácok", akik épp hogy most szabadultak az egyetemről, nincs még semmi tapasztalatuk.
De ők másképp látják a világot, sok mindenre fel vannak készülve, amire te még nem. Sok módszertant ismernek, sok eljárást,.....
Gyorsabb a világ, és meg is változott.
pl.: Szerinted miért van vállalat belső folyamat fejlesztési managelés ?
Hogy a vállalat belső működése minnél jobb legyen, mert sok ember ül az igazgatói székben, akinek nem ott kéne ülnie, de van megoldás.
BPR, CPM -ről már hallottál ?
vagy a CRM ? ha már vevőknél tartunk.
Ezek olyan módszertanok, amik sokat segíthetnek, hogy ne az igazgató vigyen mindent a vállán, és ne ő döntsön minderől, ami a cég életében felmerül, mert akkor másra nem marad ideje. Optimális felelősség, és hatáskörmegosztás.
Tudom új gondolatok, de ez a jövő.
Az igazgató stratégiát alkot, a cég jövőjéről, az előrelépésről gondolkodik,
attól mert a nagyapám kis cégét vezetem, tegyük fel fát vágok 3-4 emberrel.
És már 40 éve ezt csináljuk, az már nagy multú cég ?
És hogy mit teszek le az asztalra, arra pár év, nemtöbb és visszatérhetünk, mert azokban a projectben, amikben részt veszek, magas szintű támogatók vannak.
Az egyik cég európai igazgatójának kijelentésére a magyar igazgató személyesen jelentette ki, hogy támogat minket, + egy minisztérium is.
Ezenkívül egy másik projectben, egy nemzetközi konzorciumban töltök be kulcspozíciót.
És még csak tanulok.
[/OFF]