• Hixer
    #43
    szvsz nem azt szerettem volna közölni, hogy akkor most kampányszerűen tiltsuk be a gyógyszereket.

    Világos, ha nagyon rosszul érzed magad, stb. akkor egy Aspirin még nem a világvége ez nyilvánvaló.

    A labilis jelző pedig nem igaz, mert már orvosilag teszteltek "gaz"-okat, és azoknak hatásait könyvekben összegyűtjtve meg lehet rendelni innen onnan pl. Readers Digest. De neten is rengeteg hasznos infó van. Ez nem bio-cucc, hogy akkor most nem eszek csak házi paradicsomot.

    A gyógynövényeknek igenis bizonyított hatásuk van, például abból az egyszerű tényből kifolyólag, hogy a gyulladáscsökkentő anyagok/vitaminok/anitoxidánsok például amiket gyógyszerben vennél be, megtalálhatóak természetes növényekben is, sőt van amelyiket abból nyerik ki! Az első hozzászólásban is le van írva pár megcáfolhatatlan tény, hogy a napraforgómagnak igenis magas a vitamin és ásványianyag tartalma. Ezek után, hogy hat vagy nem az nem kérdés, az a kérdés, hogy olyan dologra szeded-e amire hatnia kéne!

    Miért hát az alufóliázott műanyagért, meg a csicsás dobozért is fizetni, amikor van olyan növény amit tea formájában máshol is megkaphatsz és még recept sem kell hozzá, plusz olyan anyagokat is tartalmaz amik a hatóanyag mellett erősítik az immunrendszert.

    Tévedés ne essék, nem teljes gyógyszer eltörélsről beszélek. Hiába minden, pennicilinre szükség van, inzulint sem nyerhetsz ki dióhéjból. Én azoknak a növényeknek a hírét szeretném növelni, amelyek jótékony hatással vannak a szervezetre és igaz a Plusz tablettára is rá van írva, hogy E-vitamin, mégis egészségesebb nem mindenféle oldatban tartó anyagokkal eggyütt beszedni(ugyanis az E-vitamin csak zsírban oldódik, a Plusz-t meg ugye nem libazsírral szedi be az ember).

    Szóval, ha fáj a fejed/torkod/lábad akkor mielőtt nekiugranál a Coldrex, Neocitran, Aspirin kombinációnak, előtte én körbenéznék hátha van otthon valami egészségesebb. Persze komoly baj esetén más a helyzet... csak ne ez legyen az első és egyetlen megoldás mindenre!