• TH448
    Nah, most írtam újra ezt a választ, előző picit fura lett. :) Szóval én is diák vagyok, tudom, miről beszélsz. De egy tanács: ne nevezd eldobható kategóriának... Nekem olyan van, mert erre futotta. És megy, akkun kívül semmi baj vele. De először döntsd el, hogy mi is lenne neked a jó. Ugyanis azt írni, hogy csak a core duo az "elegendő teljesítmény", azért meredek, főleg, ha nem játszani akarsz, meg gondolom, nem éjjel-nappal videót kódolsz, szóval a proci terhelés nem sűrűn van 100%-on. Egyik barátom most vett gépet, pont ez volt a baja, hogy vegyen márkás gépet kisebb teljesítménnyel, vagy kevésbé márkásat de erőset. Ő az izomgép mellett döntött, mondjuk egy hét után kiment a monitor panelje, így hosszú távon nem tud véleményt mondani, és csak most a napokban kapta vissza. De persze egy eset alapján nem szabad általánosítani. Én egyébként mindenképp javaslom a 3 év garit, főleg, ha nem kell izom teljesítmény.
    Egyébként HP-ról általában az a vélemény, hogy a márka nevéhez képest drága, de elég megbízható gépek...