• Mardel
    #115
    Gyerekek, ez a vita kezd nevetségessé válni. Még a Szív hídjai vs. Die Hard 3 is semmi volt ahhoz képest, ami azóta megy, így muszájnak éreztem, hogy Mardel barátom közvetítésével beleszóljak a dologba. Év játéka? Érdekes, de általában nem a pénz dominál (mivel a cégek nem adnak pénzt az újságoknak), hanem a hírnév és az exkluzivitás joga. A HL2 imádatát anno a PC Gamer indította el 2004 novemberében, és annak volt elsősorban betudható, hogy exkluzív tesztelési lehetőséget kaptak. Pénzt? Azt nem, de mindegy, ugorjunk.

    Xbox 360: @Skynet Te megint nem gondolkozol. Mondod, hogy ugyanazt tudja, mint egy high-end PC. Igazad van. Sőt, lassan kevesebbet tud. De az nem jutott eszedbe, hogy egy olyan gép kb. 300 ezer Forint, míg egy Xbox 360 már 100 alól is kijön? Nem mi? Eh...

    @Tinman: Játékkínálatban amúgy az Xbox szerintem most veri a konkurenciát. A PS3 a Metal Gear Solid 4-en és GT5-ön kívül egyelőre nem mutat fel semmit. Azok meg jók, de nem elegendőek egy ilyen gépnek... Halo téren annyit fűznék hozzá, hogy nem élrtek egyet veletek, nekem az egy meghatározó játék volt.


    written by Chocho