Creative Sound Blaster Audigy4 OEM/Pro
  • Max7
    #25
    Én most rendeltem egy hasonlót! Illetve néztem az árlistát és hát ügye az audigi4-es full csomaghoz járnak érdekességek (kicsit késöbb szolok rólla néhány szót) meg is örültem hogy 19500ft szaladtam fejvesztve hogy megvegyem és hát ügye árlistában a leirásnál szerepelt, hogy dobozban garanciával nem használt (a bolt foglalkozik használt cuccokal is)

    Viszont ami várt az odabaszott! Egy kartondobozba amiben tuti valami más volt egy zacsiban volt az a szimpla kártya amit borg vett!

    Viszont látták, hogy nem igazán tudnak átverni így hát a profitszerzés érdekében felajánlották, hogy megrendelik nagykerből az alkatrészekkel eggyütt amiről néhány szó:

    Előlapi panelnek nevezett erősítő egység ami szélességben akkora mint egy mobil rack kinézete mint egy adsl modem gombok hangerőszabályzók és csatlakozok vannak rajta tehát pl. manuálisan tudok rápakolni +20db!

    Távirányító amivel tudom vezérelni pl. winampot mediaplayert és hát természetesen hangot tudok szabályozni vele!

    Ez azért fontos nekem mert a mai mikrofonok eléggé gyengék és soha nem hall senki :)

    A kodeck packról mindenkinek más a véleménye mindenki mást használ mindenki mást javasol! Eddig nekem az AceMegaCodecPack mindig olyan galibát csinált eddig a régi hangkártyámnál soha nem volt hang a képről ne is beszéljünk!

    Ajánlani tudnék egy letisztult progit a NemoCodecPack-ot! Eddig megoldodott nekem de holnap délután formázás után tudok neked nyilatkozni borg, hogy hogy szuperál nállam az audigy4-esem :)