• Korner83
    #59 "De azt nem értem, hogy ezt miért vezeted le a rendőrökre"
    Nem vezetem le a rendőrökre.

"mar van annyi eszem (vagy gyavasagom :) ki minek nevezi) hogy ha nem muszaj ilyen helyre nem megyek ott ugyanis kicsuszik az ember kezebol az iranyittas es nem tudja befolyasolni a tortenteket"

Egyetértek, csak az a baj, hogy nem szabdna hogy kicsússzon a kezükből. És ha ez nem történne, akkor talán nem is ez lenne a véleményed (és nekem se), mivel nem lettek volna atrocitások és így nem is ez a nézet lenne elfogadott.

#63 wolruf
    "Beszűkültem? Lehet."
    Nem nem szűkültél be, csupán a tapasztalataidból indulsz ki. És sajnos igazad van. Bár most nem feltétlenül, mivel mi ketten egész jól elvitázunk itt mindenféle személyeskedés nélkül ;)

#66 juzosch
    Miért ne lehetne? Amíg az oldal nem tiltja meg lehet. (Ha tiltva van én kérek elnézést.)

#69 assdf
    Ismét egyetértek veled!

#71 gplay
    "Akkor poitizáljunk. Tehát. A politika hazudik? Igen. Miért? Mert megteheti. Ennyi ez a lényeg. Te választod, mi választjuk. Hogy milyen a politia az országban azt nagyon jól mondta Széchenyi. Az amit csinálnak az minket a VÁLASZTÓKAT minősít. Ez választottuk. Mi akartuk."

Nincs igazad! Attól, hogy valakit megválasztott a nép törvényesen egy ország első emberének, még nem jelenti azt, hogy csak antidemokratikus módon lehet eltávolítani. Bűncselekményért az ország első emberét ugyan úgy el lehet ítélni, mint egy átlag polgárt. (A választók tudatos becsapása és az ország gazdasági helyzetét leíró számok meghamisítása BTK alá tartozik, és akár több év börtönnel is büntethető) És míg börtönben van, nem hiszem hogy miniszterlenök maradhat:)

A gond jelen esetben az, hogy a kormány az MSZP és FIDESZ ideje alatt is befolyásolni tudta/tudja, hogy az ügyészség indítson e nyomozást az ügyben. Ezt (és sok más mindent is pl. közTV) függetleníteni kellene a mindenkori kormánytól. (Elvileg az is a demokráciában, csak hát ugye a gyakorlat egy "kicsit" más.)

"A tüntetőktől pedig szeretnék kérdezni valamit. Hajnal kettőkor széledtek szét. Legalább is én így tudom. HAJNAL KETTŐ. Nos másnap kedd volt, munka nap. Én speciel reggel mentem dolgozni. ŐK NEM?"

Munkanélküliség nincs, diákok nincsenek, nyugdíjasok nincsenek, szabdság nincs, kevés alvás mint fogalom nem létezik (én special általában 1-3 között fekszem le és 8ra járok melózni, szóval simán beleférhet mások idejébe is) Természetesen aki a rendőröket bántotta a tüntetők közül és/vagy tört-zúzott az ugyan olyan mint aki a rendőrök közül viselkedett állatként. Általánosítani felesleges. Egy valami azonaban tény! Valki parancsba adta (nagyon helytelenül), hogy az Astoria (FIDESZ gyűlés helye, tele békés emberekkel) felé tereljék a huligánokat. Ezzel mint1 "összemosták" őket. Azt kéne megtudni, hogy ennek ki a felelőse, ez súlyos hiba volt, és felelősségre kéne vonni. (Aki végrehajtotta nem tehetett mást.)