• LowEnd
    #251
    Ez az általános sztrájk tuti ötlet... Mire is? A nem sztrájkoló vállalkozások ezidő alatt úgy megszednék magukat, hogy vasvillával kéne a padláson átforgatni a pénzüket, csak be ne dohosodjon.

    Az olyan dolgokról most nem beszélek, hogy az általános sztrájk szép dolog, feltéve ha nem a feleséged/gyermeked műtő orvos sztrájkol, vagy a rendőr munkabeszüntet miközben téged laposra ver néhány rosszarcú a nyolckerben. Vagy a posta, tömegközlekedés, a patikák, stb. A helyzet az, hogy más f*rkával nem kunszt a csalánt kaszálni, de ha belegondolunk, hogy bennünket hogy érinthetne egy általunk kigondolt remek haditerv (ha az "ellenségtől" (ami a jobboldalnak a bal és vice versa) származna), mindjárt visszafogottabb ötletekkel állunk elő.


    Az adófizetés megtagadása... Népszerű elképzelés lenne, mert akárki van hatalmon, lehetne találni okot a nemfizetésre, nyögje helyettem a közterheket más.

    Javasolnám mindezek helyett a népszavazás intézményét, és a demokratikus választásokat, mert az aljanép (azaz mi) sajna csak ekkor fejezheti ki az akaratát.