• NonsenS
    Bakker, ez mekkora. Télleg, hogy ez nekem még nem jutott eszembe. Csak hogy vegyünk rá annyi embert (főleg állami dolgozókat, mert attól, hogy egy magánvállalkozás nem dolgozik, az államnak nem lesz semmi baja), hogy sztrájkoljanak. Meg mondjuk hogy mondod meg a R betűs TL-nek (tévéadó), hogy "ne jáccál már semmit holnap, jó, mert jó lenne bemutatni ennek a kormánynak."
    Sztrájkoljunk!!!

Egyébként az adómegtagadást hogy képzelted el? Nem adod be az adóbevallásod? Ahhoz megint csak több ember kéne. Mondjuk egy egész falu. Vagy mondjuk az sg-zők népes tábora. Egy sg.hu-s olvasó sem adná be az adóbevallását?

Egyébként valószínű hamarosan az sg ezt a fórumot zárja, merthogy politizálunk. NEM mondom azt, hogy az sg is a nép ellen van, de azt gondolom, hogy hagyja egy kicsit az sg az emberek véleményét megosztani egymással (mégha innen is indulna ki egy nagy sztrájkolás), hogy végre legyen vmi ebben az országban, amitől jobb lesz. Amitől nem mernek majd a jövőben annyit lopni a politikusok, amitől jobban fognak félni attól, hogy mennyi hely van a zsebükben munka előtt és munka után, amitől azt fogják gondolni, hogy a fenébe, nem lopok annyit, de legalább a nép is jól érzi magát. Szerintem azt kéne csinálni, hogy minden embert és hozzá tartozó pénzt legalább másik kettő ellenőrizne lefelé. És így nem lehetne lefizetni senkit, maximum az egész népet egészen a kétkezi munkájából megélő országot eltartó mezőgazdasági munkásig, aki meg azt mondaná, hogy a ku.. rohadt életbe, azok ott fönn sikkasztanak, mint az állat, nekem pedig csak nagyon jut belőle. Ez így nem jó sem nekem, sem az országnak. Mégegyszer hangsúlyozom, nem lepődnék meg, ha a topic záródna, de kérem az sg-t, hagyjanak egy kis lehetőséget ennek a szegény népnek. Mert megfogyva bár, de törve nem él nemzet e hazán!