• Epikurosz
    Én nem hiszem, hogy az ördögi körből nem leeht kitörni.
    Azt persze én is tudom, hogy az ellopott pénzeszacskót még soha, egyetlen uralkodó réteg sem engedte ki a kezéből jószántából. Akkor meg, tényleg van létjogosultsága a forradalomnak. Ez számomra nem újdonság, én ezen a nicken ilyen-olyan fórumokon ezt elmondtam már 1994 óta. Talán még a BBS világában is, amikor 14,400 kilobites legkrszerűbb modemmel (szoftveres tömörítéssel) neteztem.

De mondok egyebet: nem furcsa neked, nektek, hogy itt Kádár óta, máshol más vezérek óta mindig azt mondják az embereknek, hogy még csak ezt a következő 1-2-3... szűk esztendőt bírjuk ki, aztán majd jobb lesz, de legalábbis a gyerekeinknek jobb lesz. (Soha nem azt mondják, hogy a gyerekeiteknek lesz jobb, tehát ha úgy vesszük igazat beszélnek, mert a saját gyerekeikre gondolnak!).

Aztán csak azt látni, hogy egyre rosszabb.
    A politikusok bénaságához hozzáadódnak persze az objektív okok: a földi bioszféra romlása. "Szar a világ, tök a tromf."

Én egyébként - miután rájöttem, hogy egy privát marsi űrhajó megépítése nem olyan egyszerű, azon kezdtem el gondolkodni, hogy egy szigetre vonulok, amelyen vannak elég magas hegyek ahhoz, hogy a cunamik onnan ne sodorjanak bele engem a vízbe, fürdőruhástól és szalmakunyhóstul. És esetleg vannak gyümölcsök is, hogy legyen valami ennivaló, amivel kibírnám az első termésig (vinnék magammal biobúzát :-).

Én már sok helyütt kutakodtam, kezdve a Bounty szigettől (Pitcairn) a Szent Ilonáig, sőt még férfiszent is megfelelne, de mindezidáig nem találtam megfelelő helyet. Ha tudtok ilyen helyről, szóljatok.
    Keresek emellett társakat is, fiatal, szép fiúkat-lányokat vegyesen, akikkel biztosítani tudnánk a biológiai fennmaradást. :-)