• hPi
    OFF
    "Egy 56-ot" úgy is lehet ünnepelni, ahogy az elmúlt évek során történt. Nyugodtan. Október 23. a megemlékezésről szól. Azok emléke előtt hajtunk fejet, akik 50 éve a vérüket adták, hogy ma itt irogathassanak az olyanok, mint "Béla bácsi". Október 23. nem az aktuális politikai helyzetről szól.
    Undorító volt, ahogy a Felvonulási téren az egyperces tisztelet-csendet sem bírta ki a csőcselék. Ennyire nem voltak képesek.
    Ami pedig a "szabadságharcosnak" titulált állatokat illeti... Petőfi és társai 48tól 56ig - az igazi szabadságharcosok - forognak a sírjukban. Szégyen, ahogy a "Kossuth tériek" és a belvárosi csőcselék lejáratta, lejáratja ezt az országot.
    Nem vagyok baloldali, se jobboldali. Hiszek abban, hogy egy orzágot nem az visz előre, hogy valaki oldalazik. Orbánt nagyon nem bírom, de a hétvégi beszédében volt egy mondat, amivel nagyon egyet tudtam érteni (amit aztán rögtön meg is cáfolt): azt mondta, hogy a jelen helyzetet a demokrácia néha nehezen betartható szabályai szerint kell megoldani. Persze ez mindenkinek mást jelent. De a demokrácia szabályai között nincs ott, hogy szétverek egy várost.
    /OFF
    Sorry a hosszú off-ért, de kikívánkozott.

A HírTV-t -szerintem- azért hagyták ki a listából, mert bár azt mondják magukról, hogy országos TV, nem minden kábel szolgáltató nyújtja.