Horrorrajongók figyelem...
  • Lipi1980
    #30
    Idén November elején ismét megrendezik az USA-ban az After Dasrk Horrorfest keretein belül az 8 films 2 die 4 horror-orgiát  A tavalyi felhozatal egész jó volt, úgyhogy ezeket is nagyon várom…

    A nyolc filmből egyenlőre a következők 6 film ismert:

    THE DEATHS OF IAN STONE

    Ian Stone-t minden nap paranormális dolgok ölik meg, a következő nap egy teljes új életben ébred fel, és az egész gyilkosságot minden nap újra kell élnie. Az egyedüli biztos pont az életében Jenny, de Jenny az, akire a gyilkosok valójában vadásznak, és az ő halála miatt tér vissza Ian újra és újra...

    NIGHTMARE MAN

    Miután egy titokzatos maszkot kap, Ellen Morris-nak kezd meggyőződésévé válni, hogy egy létezik egy gonosz, akit ő ‘Nightmare Man’-nek nevez. Férje Bill, azt hiszi, hogy a felesége megőrült. Útban az elmegyógyintézetbe lerobban a kocsijuk, és Bill gyalog elindul, hogy benzint szerezen, magára hagyva Ellen-t. Amikor a ’Nightmare Man’ megjelenik, Ellen a sűrű erdőbe menekül, holott nem biztos benne, hogy hallucinálta-e az egészet, vagy sem. Menekülése közben rábukkan egy faházra, ahol egy rakás idegen tudattalanul imádkoznak abban a pillanatban amint Ellen belép a házba.

    FRONTIERS

    Yasmine, az ex-barátja és annak két haverja elbarikádozták magukat a Párizsi zavargások közepette – mivel hatalmas összegű pénzt zsákmányoltak – mielőtt a dán határnak vennék az irányt. Útjuk során, bejelentkeznek egy motelba, ahol a dolgok túl jóra fordulnak, ahhoz, hogy igazak legyenek (könnyen elcsábuló nők és szabad szobák). De a látszat hamarosan horrorisztikusra fordul abban a motelban, amit egy Neo-Náci család vezet, és soha nem engedik kijelentkezni a vendégeket.

    UNEARTHED
    Egy 900 éve csapdában lévő gonosz teremtmény egy elhagyatott város közepén lévő régészeti ásatás során kiszabadul. Ahogy a mészárlás fokozódik, a helyi seriffnek és egy csoport civilnek meg kell találniuk a módját, hogy hogyan pusztítsák el a szörnyet, akinek csak egy küldetése van – a teljes megsemmisítés.

    BORDERLAND
    Amikor három Texas-beli egyetemi hallgató egy mexikói határ melletti városba utazik a diplomaosztójuk estéjén, az utolsó dolog amire számítanak, az, hogy szembe kell nézniük a saját halálukkal. Egy olyan ősi törzset találnak, akik emberi áldozatokat szoktak bemutatni. És most ők lesznek az áldozatok. Az igaz történeteken alapuló film egy olyan történetet mesél el, ami keveréke a Texas-i láncfűrészes gyilkos zord világának és a Capote Hidegvérrel-jének tiszta valóságának. A film egy paranoival, félelemmel és rettegéssel átitatott világot idéz elénk.

    MULBERRY STREET

    Manhattan utcáin a káosz veszi át az uralmat, miután egy patkányok által terjesztett vírus üti fel a fejét. Minden egyes harapással, a város csövesei vérszomjas zombikká alakulnak, és mindenkit megtámadnak aki az útjukba kerül, csakhogy a fogukat belemélyeszthessék. Amint a városrészt lezárját,és a vezetés sem küld mentő egységeket, egy bérház lakóinak össze kell fognia, vagy különben élve falják fel őket.

    További info ITT

    Bocs ha nem túl magyaros a fordításom, de hát senki sem lehet tökéletes...