Horrorrajongók figyelem...
  • Lipi1980
    #19
    The Abanndoned - USA bemutató 2007. 02. 23. - Az elhagyatott (talán így lehetne magyarítani a címet, de ha elér hozzák is, akkor biztos kap egy frappánsabb címet)

    Egy Marie nevű amerikai filmproducer visszatér szülőhazájába - Oroszországba - ahol az anyja holttestét bizarr körülmények között találták meg. Marie soha nem ismerte az anyját, mivel még csecsemőként adoptálátk és vitték ki Amerikába. Az egyetlen nyomra vezető jelnek, hogy kiderüljön mi is történt valójában - ezen az elszigetlet és elhagyatott farmon a hegyekben - biztosan köze van valódi szüleihez.
    Mivel ő az egyetlen élő rokon, örökli a farmot, de a helyiek közül senki sem akarja a farmra vinni őt, mert szerintük az egy elátkozott hely, csak egyetlen ember vállalkozik a hosszú utazásra. Egy idegen, akiről kiderül, hogy egy kicsit többet tud Marie múltjáról és a családjáról, mint azt Marie sejti. De amint megérkeznek az idegen eltűnik, és ez Mariet arra készteti, hogy egyedül fedezze fel az elhagyott farmot.
    Valaki mást is talál a farmon... Egy Nikolai nevű embert, aki arról panaszkodik, hogy úgyanabból az okból csábították oda, mint Marie-t, és így ő is ki akarja deríteni hogy milyen titok fedi az ő múltját is...
    A nyomozásukat hirtelen megzavarja egy szellem, akiről kiderül, hogy az ő saját szellemük...
    Egymás után elevenedik meg a szemük előtt a saját múltjuk, és amint a szellemükön keresztül látják hogyan fognak meghallni, lassan rébredenek arra is, hogy miért is vannak a farmon...