• Indigo
    "Gondolom egyikbe sem, mert ők másolásvédelemmel foglalkoznak.
    Naugye hogy tudod, és csak tetteted a hülyét. "

"ők másolásvédelemmel foglalkoznak." Más crackerek meg hálozatokkal...

"Na, megszólalt az elfogultság mintaképe... Te akarod mindenáron ráhúzni a hekkerek bűneit a krekkerekre."

Szarom le a hackereket meg a crackereket, egyik táborral sincs bajom, de nem is védem egyiket sem. Nem húzok én senkire semmit, csak a tényeket közöltem veled.

"A cracker a közjó érdekében cselekszik, a hacker meg saját önző érdekből (ebbe beletartozik a tudásával való villogás is)."

Ne menjünk abba bele, hogy melyik a "jobb", melyik cselekszik a "közjó" (muhaha) érdekében. Pont te vagy az, aki úgy állítod be a crackereket, mintha valami modernkori robinhúdok lennének, a hackerek pedig veszélyes bűnözők... Baromságokat beszélsz megint.

"Te nem vagy képes felfogni egy olyan egyszerű dolgot se hogy mi a különbség a Razor1911 meg Kevin Mitnick közt, és még te pampogsz..."

Tudom mi a különbség cracker és cracker között :)

De ezt a csontot már lerágtuk, attól hogy hangosabban ugatunk egymásra még nem fogjuk meggyőzni a másikat... De te már kaptál jópár linket, ami a MI állításunkat igazolja, ellenben te még egyet sem adtál (miért? - költői kérdés). Na de hétvégre elutazom, addig csak találsz tán valamit, ami alátámasztja az igazadat... Jó keresgélést :)