• Indigo
    Igen, link kell wazze! De ne a gúglival dobálózz, hanem TE adjál már legalább egyetlen kibaszott nyomorult linket, amivel bizonyítod az állításodat!

"A Razor1911 melyik számítógépbe hatolt be a neten keresztül?"

Gondolom egyikbe sem, mert ők másolásvédelemmel foglalkoznak.

"Ezt hívják bizonyítványmagyarázásnak, egyik hekker mutogat a másik hekkerre hogy "neménvoltam"."

Ezt a "neménvoltam" dolgot még mindig nem tudom hogy képzeled...

"Mióta közhasznú egy DDOS támadás, hitelkártyaszám lopás, más személyes adatai közt turkálás?"

Ezeket a tetteket crackerek követik el.

"hacker = netes BŰNÖZŐ
    cracker = másolásvédelem semlegesítő"

Látom nem is kicsit vagy elfogult. Ok, nevezzük a hackert bűnözőnek, de legalább akkora BŰNÖZŐ a cracker is, aki feltöri azt a másolásvédelmet!
    Tehát helyesen:
    cracker = másolásvédelem semlegesítő és számítógépes rendszerekben kárt okozó BŰNÖZŐ

"Ja persze, mert az igazság már nem támasztaná alá a hazugságaidat... "

Ja, persze, szerinted minden hivatkozás amit eddig adtunk, csak hazugság, az egész internet és nyomtatott források is tele vannak hazugsággal De mégis milyen igazságról beszélsz? Jelölj már meg legalább egy (már egyel is megelégszünk) forrást, ahol a te általad emlegetett "igazság" világosan le van írva!

"Tény hogy neked hiába magyarázok. Te is tudod hogy igazam van, csak direkt nem akarod beismerni. Vagy mert félsz beismerni hogy lövésed nincs a témához, vagy mert te is egy saját magadat mosakodó hekker vagy."

Mint mondtam nem vagyok hacker. Beismerném a tévedésem, ha tudnád bizonyítani az igazadat. De nem tudod. Sajnállak.