Már csak az kéne, hogy kijusson egy hangfelvétel a NASA főnökéről, amint épp bevallja, hogy négy évig nem csináltak semmit
Ami a feldolgozandó adatokat illeti... először is, vannak itt is versengések, hogy ki tud meg előbb valamit arról a bolygóról, szal csak úgy nem adnak ki mindent a kezükből a közönséges halandóknak, hogy tessék elemezgetni. Másodszor meg ha már ki is adnák, szerintem megfelelő végzettség nélkül ürüléket se tudnál kivenni belőlük. Én pl ha ahhoz a színes képhez nem írták volna oda, hogy "iron-rich clay", sose jöttem volna rá, hogy spektrométeres kép, és a vasról lenne rajta szó. Egyszerűen mert nem értek hozzá. Ha meg értek hozzá, akkor esetleg megyek állást keresni a NASA-nál, mert érdekel a dolog.
Addig még oké a dolog, hogy "Kételkedem, tehát vagyok.", de a "Kételkedem, mert semmi sem az, aminek látszik, és mindenki eltakar előlem mindent, de én majd megmutatom!" felfogás az már a ló másik oldala. Értelmes gyerek vagy te roliika, csak ezek a túlzott gondolatok max jó nevetést hoznak az embernek.