Ne beszélj hülyeségeket.
"Az iPod NEM csak egy mp3 lejátszó"
pontosan ezért nem kell. Nekem mp3 lejátszó kell. Az ipod sok szép dolgot tud, és ez bizony az árán is látszik. És magát az MP3-at nem tudja olyan jól, mint a Sony (jobb hangminőség, 2szer annyi lejátszás-mi kell még?)
"TV müsorokat vagy mozikat is lehet rajta nézni, na meg még játékozni is lehet vele. ($4.99/game). Ha én Montrealból PL. Hong-Kong-ba repülök, az még Tokiói átszállással is legalább 27 óra. Felbontása; 640x480 at 30fps. Ezen kívül, bármi adatot fel lehet rá tölteni, és használni, Pl Keynote bemutatásokat."
ez ugyanannak a folytatása amit az eéőbb leírtam: ha én mp3 lejátszót veszek, lesz@rom a VGA felbontást, lesz@rom h tévéműsorokat is lehet rajta nézni, lesz@rom, hogy "játékozni" is lehet rajta! Egyszerűen nem érdekel! Ezekre más eszköz sokkal jobb, ráadásul a felét nem is használnám. Ha én MP3 lejátszót veszek akkor fontos a hangminőség, a lejátszási idő, a méret, és a megbízhatóság, és az ár. És ezekben mind megverik a Walkmanek az ipodokat. Ennyit erről. Azt mondhatod, hogy az ipod jobb multifunkciós lejátszó, de hogy jobb mp3 lejátszó, főleg ár/teljesítmény arányban, azt abszolút nem.
De nem is értem, mit vitatkozom egy ilyennel akinek már a nevéből látszik hogy nem áll az értelem csúcsfokán, ráadásul egy újreg. Világosan leírtam, hogy mit nézek egy mp3 lejátszónál, és ezekben jobbak a Walkmanek. Erre te jössz a kijelzővel, amit pont az előbb írtam, hogy magasról lesz@rom, hogy egy mp3 lejátszónak nem ez a feladata, miközben mp3at hallgatok, nem nézem a kijelzőt, 3 sor bőven elég de te csak jössz a kiejlzővel meg a játékokkal. Nyugodtan gyere velük, de én leszarom. Nem 200ezret fogok külteni egy multimédiás készülékre, inkább 40ezret egy MP3 lejátszóra.
"Vagy ha akarod, listázd a kedvenc lejátszóid egyedülálló tudásait, az iPod-hoz hasonlóan."
tessék, ezeket tudja, ezek nekem kb 20szor fontosabbak egy mp3 lejátszónál, mint pl a VGA kijelző, amitől mellesleg 200k lesz az ára:
-kicsi, mégis van 1, 2 és 4 gigás változata is, emellett nagyon jól is néz ki
-a hangminősége nagyon a toppon van, ehhez társul még pl. a clear stereo techológia, és a gyárilag adott elég jó füles
-rádió, mindenféle shuffle módok, mindenfélét lejátszik, sokféle funkció
-3soros szines OLED kijelző (napon is tisztán látszódik)
-50 órás lejátszási idő, 3 perc alatti töltődéssel 3 óráig képes lejátszani
-a világon talán elsőként Noise Cancelling technológia
erről infó:
"A WALKMAN® S700 sorozat remek tulajdonsága, hogy zajkioltó funkcióval kerül forgalomba, mely ténylegesen csökkenti a háttérzajt. Mindegyik fejhallgató beépített mikrofonnal van ellátva, amely érzékeli a környezeti zajt, melyet ezután ellentétes hanghullámokat létrehozva elnyom, 75%-al csökkentve a környezeti zajt"
-és nem utolsó az ár sem
Aki akar videókat nézni az mp3 lejátszóján, játékokkal játszani, tv műsort nézni, arra azt mondom, vegyen ipodot. Én nem tartozom ezek közé, és nem divatból veszek mp3 lejátszót (van pár ilyen is, aki ezért vesz ipodot).
Nekem ezek számítanak, amiket leírtam, ebben jobb a Walkman.
Szóval azt tanácsolom, hogy ahogy te fogalmaztad: menj és mosd ki inkább te a bugyidat!