• Amadeoo
    Az Ipodot fikazok semmit nem ertenek az mp3 lejatszokhoz! 2 Ipod is van a birtokomban es mar tobb, mint masfel eve hasznalom az Ipodot szal halvany fogalmam van a dolgokrol!
    Azt a baromsagot, hogy serulekeny az ipod valami agyhalott egyszer beirta a forumban es azota minden "torzszulott" ezzel a maszlaggal jo!<- Az igaz, hogy a Nanonak volt egy nagyon kis resze ami masik anyagbol keszult es emiatt nemelyiknek berepedt a kijelzoje, de ez 1% volt!
    Az enyemnek pl. semmi baja pedig mar nem egyszer ejtettem le!
    A masik Ipodom egy Mini amit meg tavaly aprilisban kaptam es az is repult mar nemegyszer es meg mindig ugyanugy szol, sot meg a fulhallgatoja is az eredeti!
    Az uj Ipodokrol meg mar ne is beszeljunk, mert ugye a boritasuk is kemenyebb lett es ellenallobb, mint az elodjee! Az uj Nano egy osszezsugoritott 4.-dik generacios Mini lett es nagyon birja a strapat! Par milimeter vekony(asszem 6.9, de nem 100%) es akar 8 giga szal akkor mirol beszelunk!???
    Maga az Ipod ugye 2001-ben jelent meg eloszor!
    Hallott-e valamelyikotok(fikazoek bandajabol) akkoriban akar csak mp3 lejatszorol is??? Akkor meg max a discmanben porogtek a lemezek!
    A 20 gigas Sonyrol meg csak annyit, hogy ugye semmi grafikus kijelzo nem tarsul melle igy annak tenyleg feleslegesnek tartom azt a nagy memoriat, de egy 60 vagy 80 gigas Ipod eseteben mar el lehet gondolkodni amikor videokat is teszel ra!

A masik meg, hogy aki azt irta, hogy merevlemez van bennuk ezert serulekenyek annak csak annyit, hogy meg a 8 gigas nanoban is sima memoriachip van es egyedul afolott pakoltak bele winyot szal ha valaki ettol fel az vegyen egy nanot!

Te meg Sanyix baratom ne azt nezegesd, hogy kinel van Ipod es kinel nem, mert a vilag egy nagyobb varosaban, mint pl. London vagy New York bizony kapkodhatnad a fejed es nem gyozned fikazni az embereket! Inkabb azon gondolkozz el, hogy neked miert nincs!

En sem felvagasbol vettem az Ipodot hanem mert az elsot kaptam, megtetszett es utana jott a Nano es az megjobban megtetszett! De nem vagyok divatfuggo! Nem rohanok egybol a boltba mert kijott egy uj sokkal jobb telefon amibe mar 3.2 mp-es kamera van! Az en telefonom mar lassan 2.5 eves es boven megteszi! Csak ennyit errol, mielott valakinek eszebe jutni egybol megkuldeni valami hulye dumaval!