KoPf04#9
Már sikerült megszerezni és azt kell hogy mondjam nekem nagyon tetszik.
Egyenlőre a kétjátékos részt próbáltuk ki egy darabig,az nagyon frankó volt.Egészen pofás a graf is,egy kicsit rajzfilmes.Viszont nagyon jók a lehetőségek,gyakorlatilag a történet szerint felváltva lehet menni különböző párokkkal.Az első Superman és Batman,ez tetszett a legjobban.Az utcán és belső helyszinen is szinte minden tárgy zúzható,elkapható,hajítható de persze hős erejéhez képest pl:Superman simán felkap egy teherautót míg Batman csak egy asztalt képes "kezelni".
Tehát elég sok különbség van a karik között mint erőben,szívósságban,képességekben és mindeggyik más hozzáállást kíván .
Minden megölt ellen után xp-t kapsz és tudsz idővel szintet lépni,ilyenkor szokásos ápgréd dolgok vannak mint erő,élet,képességek erőssége,stb.Gyakorlatilag a lényege annyi hogy mész és agyonvered az összes ellent meg utána a boss-t.Az ellenfelekkel kicsit túlzásba estek szerintem(túl sok fantázia)De az egészben a lényeg hogy nagyon átjön a szuperhíró feeling,és ez jó
Tehát ilyen vegyesre sikerült,de okés nagyon szerintem,mindenképpen csak ajánlani tudom!!!!