• Komolytalan
    #38
    Hmm, nem sok tapasztalatod lehet wowról. Én sokmidnen véleményt hallottam már róla, csak azt nem hogy túlbonyolított. Inkább az a baja vele pár embernek, hogy túl egyszerű (ugye egy thottbot csodákra képes, mivel megvan rajta minden küldi leírása:-)
    Elég baj is volna ha 1 hét alatt el lehetne érni a 60-as szintet (amúgy 2 hét alatt el lehet, csak nem szabad közben aludni:-D. Így is azt mondják rá, hogy túl gyors a fejlődés.
    A legjobb cuccokat nem lehet megvenni, mert azok ált. BWP-sek, vagyis meg kell értük harcolnod, nem adhatóak át másnak. Sebaj, jól megmondtad ezt is.
    Mindenki noobnak születik, csak van aki továbbfejlődik. Mondjuk ehhez nem árt némi olvasgatás se a neten - nem nehéz begépelni hogy worldofwarcraft.com vagy hu. Diszlexiásoknak ott a csé.
    A bliz azért nem ad goldot valós pénzért, mert úgy nem játszana senki se a játékkal. Most lehet tudni, hogy aki goldot ad vagy vesz, az megsérti a game policyt, ezért kizárásra kerül ha rájönnek. Igen, a vásárló is.
    A havidíj meg nem sok. Akinek sok, annak továbbra is ott a csé, vagy lehet guild warsozni. WoW nem kötelező, akinek nem tetszik, ne játszon vele. Bliz nem fog 7 millió userrel szembeszállni 1-2 elégedetlenkedő kedvéért.