• fade2black
    #99
    -Ja értem Hitler nem gondolta komolyan a fajelmélet dumát azt csak a popolizmus miatt használta. Hát persze. :)

    -Sztálin kb úgy vélekedett a kapitulációról mint Hitler. De durvítok rajta: Akkor se kapitulált volna ha leningrádot és sztálingrádot 44ben leatomozza NO. Leszarta volna, hogy meghalt 1millió ember azcsak ugye statisztika....
    2hordozható atombombánál többet meg az USAnemtudott összehozni japán esetén...


    -Akkor egyszer már előfordult. ergo nem lehetetlen.

    -"Biztos. Nem tudom.... Huha akkor még szerinted is elképzelhető, hogy egy diktátor menyomja a gombot. Miről is beszélünk? :)


    Pisztolyosba nekem nagyon furcsa, hogy biztos vagy abba, hogy nemlehet pisztolyt szerezni. Vmi k* jó környékén lakhatsz BPnek nálunk ha löfegyvert akarnánk szinte válogatni lehet a forrásokból.
    A visszatartó erő egyértelműen nem ez, hanem az, hogy mire mész egy pisztolyal, akval....?

    -vallási fanatkus: muszlim államnak 98óta van atomfegyvere és arra a világ egyik hanem legjobb titkosrendőrsége vigyáz. Egy iszlámitsa forradalom esetén aztán már nemlenne oly nehéz hozzájukjutni....

    -vicces az utolsó bekezdés. úgy odamegy, meg úgy elfoglalja. ÉK szakértők szerint ÉK olyan veszteségeket tudna okozni USAnak mint Japán tudott volna okozni USAnak 2.vhban azaz 100K+ halott usa katona. Meg nemállnak talpra... gondolkodj már kim bácsit holérdekli talpra áll e korea 100év múlva? tőle aztán éhezhetnek még 1000évig is. meg a ha fenyegetve érzi magát.... Szted miért üzent olyan békéset condoleezza aszony ÉKnak? Mert nem érzi magát fenyegetve?
    Vanvmi amit helyesnek tartok az ucsó bekezdésedben? :)

    jah kocsmába jobblenne bár aszem a "-"Biztos. Nem tudom.... Huha akkor még szerinted is elképzelhető, hogy egy diktátor menyomja a gombot. Miről is beszélünk? :)" után végkövetkeztetésre jutottunk. hálisten. :)