• fade2black
    #95
    "Nem azért, mert nem volt jobb szórakozása hétvégére."
    -Azért indította pl, hogy kiirtsa a fél világot és benépesítse a felsöbbrendű fajjal. Logikus.

    "[I]meg valóban be is golyózott némileg

    -

    -és a HA nál maradva: 44ben hiába dobja le az atomot londonra és ordibálja Berliben, hogy ledobtuk, attól még szu tankok nemálnak meg.... sőt ha szura dobja le akkorsem. és 1hét után a legszarabb elemzők is rájönnek azért nemdobálja tovább mert nincs neki, nemmert kímélni akarja az emberéleteket.


    "Tehát nem képzelhető el egy "illogikus" diktátor, mert őt is emberek veszik körbe, akik nem lehetnek egytől egyig őrültek és idióták."
    Göring, Himler....?

    "Átgondolt és nagyratörő tervei voltak - megalománok, talán lehetetlenek is, de akkor is TERVEI VOLTAK."
    -Egy őrültnek is lehetnek tervei ettől még őrült.

    Most azt kérdezed, hogy van-e olyan ember, aki, ha találna egy "Destruct Earth" feliratú piros gombot, akkor megnyomná-e? Biztos, hogy van. Hogy egy ilyen ember tudná-e vinni bármire, mint diktátor, vagy akármilyen "államfő"? Biztos, hogy nem.
    Hitler az ucsó napon azért lehet rátenyerelt volna.....?

    Nemtudom mért mindig szerencsétlen Hitlert hozzuk plnek... :) végülis elég jó pl. :)


    vallási fanatikus:
    ...esze lehet, így született; pénzt nemkell kaszíroznia mert olajsejk nek született milliárdos bankszámlával. és amíg 1illiárd$ kínál egy atomért addig még kapcsolatok nélkül is lehet egyszer csak nála landol egy atomtáska. és mivan ha miniszterelnök, államfő fiának született mondjuk pakisztánban? hoppááá


    ucsó mondatod aztán fogalmam sincs hogyjön ide, lehet fogalma sincs holkeresse az első lőfegyver "eladót" de félmisivel a zsebében 1napon belűl ha akar berettát ha akar ak-63at vesz.
    Ez a valóság.