• Morden23
    #100
    USA-nak csak az okkupációhoz lenne szüksége partraszállásra. A katonai célpontok többségét (és itt a technikai, és nem az ember-erőre gondolok) eradikálni tudná egy darab katona átdobása nélkül.

    A pisztolyról meg az a véleményem, hogy aki valóban akarna szerezni, annak komoly utánajárással lenne rá lehetősége. Ennek ellenére továbbra is állítom, hogy egy éppen bekattant fasz azt sem tudná, hogy melyik sikátorba forduljon be, akármennyi milcsi is lenne a zsebében. Legjobb esetben is azt éri el, hogy valamelyik kapualjban összeverik, és elveszik a pénzét. Pisztolyt meg legközelebb mozivásznon lát.

    A "gombnyomásos" dolgot tényleg csak példaként hoztam fel. Sem őrültnek, sem diktátornak nem kell lennie annak az embernek, aki rányomna. Szerintem találsz 15 éves világfájdalmas, pattanásos kövér lányokat-fiúkat, akik szintén megnyomnák. De mint mondtam, ez egy erősen egyszerűsített elméleti példa. A valóságban nincsen ilyen gomb, de ha lenne, akkor is el kell jutni odáig, hogy megnyomhasd.

    Hogy elismerem-e annak a lehetőségét, hogy vannak emberek, akik őrületükben ripityára bombáznák a világot, és a nukleáris holokauszt kellős közepén whiskey-t szürcsölgetnének a gombafelhők romantikus fényében? Igen, vannak ilyenek.
    Elismerem-e annak a lehetőségét, hogy jelenleg fennáll-e ilyen veszély? Nem zárom ki, de erősen kétlem.
    Elismerem-e, hogy ettől van-e félnivalója a világnak? Nem.