• dez
    #139
    "Megint csak nem erről van szó. Azt mondtam, hogy tapasztalatom szerint az emberek többségét nem zavarja a 60Hz sem. Legalábbis nem annyira, hogy tegyenek ellene. Ebből nem következik, hogy egyáltalán nem érzékelik, csak az, hogy nem különálló sötét és világos képeket látnak, mert az tutira nagyon zavaró lenne. Csak egy kis vibrálást látnak."
    -- Csak beszélsz itt össze vissza, ahelyett, hogy leírnád, hogy "igen, alapvetően ez igaz". Ki a francot érdekel, kit mennyire zavar a 60Hz? Nem is tudom, ki az, aki állandóan csak terel, és ezért ilyen haszontalan és bő vitát generál, amikor holt egyszerű az egész.

    "És itt megint vissza kell térnünk az alap állításomhoz, miszerint a villogás, és az fps nem hasonlítható összes egy az egyben."
    -- Már megint félre beszélsz, mert én nem hasonlítottam össze egy az egyben. Nem tudok mást gondolni, mint hogy VAGY még mindig nem értetted meg, maiket írtam - ehhez már szellemi fogyatékosnak kellene lenned, VAGY csak megjátszod, és terelsz, ehhez meg alantasnak. Választhatsz.

    Én lezártam veled itt a vitát.