Egy kérdés: Ha hagyjuk a warezt, akkor te miért a giga packot számolod? Egy 1 gigás kártya igen fölösleges, hacsak nem akarod mp3 helyett PSP-t használni zenegépnek, de hát ez egyébként is merész dolog lenne, tekintve a fülhallgató teljesítményét, valamint a gép méretét. (Ezen kívül milyen unwarez dologra jó a memkártya?.. Adattárolás? arra ott a pendrive.. Filmek? azok meg umd-n jönnek.. Rip? ja az nem unwarez.. mentések? nemtom, hogy van-e beépített memória, de ha nincs, akkor is fölös 1giga rá..)
Hát nézd ez végülis emberfüggő, én spec nem látom értelmét egy giga pack megvételének, mivel miniusb kábelből van 3-4 itthon (és az a tapasztalatom, hogy általában szokott lenni 1 minimum a háznál, mert sok kütyü használja PSP-n kívül), a fülhallgató közismerten halk -> magyar metrón, buszon használhatatlan, képernyővédőt pedig én szeretném kiválasztani (az egyébként is olyan 1,5K körül van, az előbb nem számoltam bele, sry..), és a többi kapható dolog nekem (tehát személyes, szubjektív vélemény) fölösleges.
Szóval ha "nem gagyizunk, és hagyjuk a warezt", sztem PSPnél számoljunk egy base pack árával, és vegyünk hozzá még olyan 5ezer forintnyi kieg-et.
Így nem 70Kba fáj a dolog, hanem max 50-be, és használhatóság terén uott vagyunk.
Szerintem így fair az összehasonlítás, mivel így tartunk ugyanott, mint egy PS2! (-> Ha ps2nél 8megás a kari, akkor pspnél ne 1gigással számold, mert ez azért jelentős eltérést eredményez.. )
Ja és még egy dolog. Most írod le harmadszor, hogy handled, ez mit jelent? Én handheld-ről tudok, mint hordozható cucc!