• psishock
    #13
    "c-c-c... van elég sok jó játék..."

    ok hallgatlak, mesélj. Ha már (le)toltam esetleg vagy próbáltam akkor szólok, mindíg szivesen ismerkednem jó (és esetleh új) játékokkal.

    "ha akar az ember, bármelyik játékban talál jót. de ha nem is akar, úgy nagyon könnyű:)"
    ez is igaz egy formában, de azok a játékok amelyikre azt mondom hogy "jó" netán "nagyszerû" abban nem kell "véresre keresnem" az izgalmat, hanem egyszerûen a játék fogja megadni, magától. Ezt egy ideje nem (igen) tapasztaltam újabban. Ha véletlenül még is találnék akkor nem értem ugyan, miért "fikáznám"? Hidd el elég sokszor "törtem" magamat, és próbáltam megszeretni 1-1 játékot, de egy idő után föladtam mert annyira lefárasztottak/felidegesítettek. Ha valami nem megy mert nem élvezes akkor az egyszerûen nem megy mert nem élvezetes :), de legalább elmondhatom, hogy biztosan próbálta és nem jött be.

    "a fórumok csak arra jók hogy valaki valamit fikázzon"
    egy fórumon sok minden más is zajlik, pl: vitázás, személyes meglátások, informálódás, poénkodás, offolás, elgondolások stb stb. Az, hogy egyesek "fikáznak" is ugyanúgy belefér a véleménykinyilvánításba, ha nincs értelmesebb hozzászólásuk, vagy egyszerûen úgy éreznek az adott téma iránt. Persze ugyanúgy mint mindent, ezt is lehet kulúráltan és annélkül is csinálni.