• Skynet
    Amiről te idelinkelgetsz az nem éppen az alap ps2 (ami akárhonnan próbálsz linkeket berakni,egyáltalán nem melegedett,ellenben a jelenlegi alap 360-al)...
    Az hogy az x360 tulajok nagyrésze nem vett észre a melegedésből semmit az azért nevetséges kijelentés mert akkor miért adtak ki a gépe megjelenése után hivatalos vízhűtést a géphez?:))))))
    És pont a haverom tökvéletlenül pont olyan 360-at vett ami max 2-3 óra folyamatos játélkot bír mi?:)
    Azt bírom a microfos tulajokban hogy tök értelmetlenül védik be a gépüket pár okból kifolyólag:
    1. Nincs pénzük másik,jobb konzolra.
    2. Ezt vették a szülők
    3. Nem vártak megvették és hallani sem akarnak másról...

De felőlem védjétek ahogy az xbox esetében is tették anno páran pedig az is egy fos volt a ps2-höz képest. És itt most nem a tudásról beszélek mert azt aláírom a ps2-t túlszárnyalta...Hanem egyszerüen a játékkínálatról:)
    Mindenesetre én nem eröltetem olyan gép vásárlását amin a játékok 90%-a pc-n és más konzolokon megjelenik a maradék 10%-ból 4-5% agyatlan látványosságra kihegyezett szemét, és kb 5% a játékkínálatból az exkluzív jójáték....
    Az hogy a grafika hüdemilyen számomra mellékes,szép legyen és annyi...Mindenesetre nem magasztalnám a 360-at mivel akármit megnéztem eddig rajta egy komolyabb pc grafikáját hozta,ennyi. Semmi iimagasló nem volt.
    És 360 ide vagy oda,még mindig nincs rá olyan játék (sem xbox-ra) ami hozná (nem grafikailag értve) mondjuk egy metal gear solid 3 szintjét!