• Morden23
    Valahogy mindig meg tudtam oldani, hogy normálisan üzemeljen a gépem, nem kell havonta felraknom az XP-t, és nem szoktam kékhalál-screeneket nézegetni. Mindehhez természetesen nem is vagyok programozó, vagy akármilyen IT-mágus.
    Biztos vagyok benne, hogy megvannak a Linux előnyei ugyanúgy, ahogy a MacOS-eknek is. Ennek ellenére a Windows tagadhatatlan egyszerűsége egy igen pozitív dolog.

Az automatikusan beépített programok pedig nem gyakorlatilag eredményezik a versenytársak ellehetetlenedését, "csak" a versenyszellem eszmeiségét (tehát jogi vonatkozásait) sértik.

Aki nem akarja használni a beépített MS dolgokat, az most sem teszi (férfiasan bevallom, IE-t, WMP-t, Movie Maker-t én sem használok, megvannak a saját jól bevált szoftvereim e célra), viszont vannak emberek, akik "elveszettek" lennének ezek nélkül. Először is, nem mindenkinek van állandó internetkapcsolata, és valaki tényleg csak azt szeretné, hogy a laptopjára felrakja a WINXP-t, és 30-50 perccel a telepítő-cd berakása után már nézheti a dvd-t, hallgathatja az mp3-at ecetera ecetera.