• Fikusz Kukisz
    Hali Mindenki!

Én régen repülök már a FS-el és nem mondom, hogy tökéletes, de ennél jobb repülőszimulátor nem létezik a piacon!

Ezt megcáfolni nem lehet!

Az FS2004-ben pár apróbb hibától eltekintve a fizikája szerintem az amin igazán gyúrni kellene.
    Ez nem azt jelenti, hogy nem jó és nem élvezetes vele a repülés, de sok dolog; időjárási, léggöri jelenségek modellezése hiányzik belőle.

A gépigényről:
    Nekem is ki van a t.köm az állandó gép fejlesztéstől. Azonban az ilyen és hasonló szimulációs programokban a SZIMULÁCIÓ viszi el a teljesítményt! Vagyis a rengeteg SZÁMOLÁS. (függvények meg függvények meg függvények)

Az FSX demóját kipróbáltam és szerintem a memóriát és a procit azért fogja kajálni mert, leszenk benne autók, emberek, meg állatok na és a reményeim szerint a teljesen új fizikai motor.
    Higgyétek le, az a FIZIKA eszi a legjobban a procit!
    No meg a táj jóval részletesebb 3d leképezése.

Nos én repültem már sárkányrepülővel, a faterom és testvérem már kiképző oktatók, repülős kolegák is kipróbálták a gépemen az FS2004-et, és nagyon tetszett nekik, bár sokszor csóválták a fejüket meg náha huzgálták a szájukat, de a végén azt mondták idézem: "kurva jó".

Én alig várom az október 12-i megjelenését.