A legelsö vulgaris sitcom
  • Hunnenkoenig
    #1
    Az HBO sitcom sorozata egy lepukkadt csaladrol es a szomszedaikrol, barataikrol.

    A különlegessege az egesznek az, hogy semmire sincsenek tisztelettel a keszitök. A Lucky Loui-t legtömörebben ugy lehetne leirni, hogy a "rem rendes csalad x 10 + egy adag velös karomkodas".

    Sokan valoszinüleg megnezik es mast nem fognak benne eszrevenni, csak a sok "fuck"-ot, "motherfucker"-t es "cocksucker"-t.

    Szerintem azert zsenialis a sorozat, mert vegre az HBO olyan temakat es esemenyeket is fel mer dolgozni egy sitcomban, ami minden ember hetköznapi eleteben elöfordul, de a politikailag korrekt es kettös erkölcsü vilagban nem szabad roluk beszelni. Fuck that shit!

    Ez a sorozat a hetköznapok valosagat nagyon elethüen megközeliti es nem akar több lenni annal, mint ami. Itt nincs csilivili, siki-miki ügyved csalad es jolnevelt gyerekek, itt kemenyen kefelnek es a feleseg ugy kergeti el a ferje halalfelelmet, hogy kiveri a farkat a takaro alatt (az egyik legzsenialisabb jelenete a 9. resznek).

    Valoszinüleg elöször a sitcomok törteneteben meg igazi, felmerev ferfi nemiszervet is lathatunk a szinpadon.

    Tehat aki szereti a borsos trefakat es vegre nem a tucat Bill Cosby es Will Smith poenokat akarja latni egy ilyen sorozatban, hanem a valosagbol meritett, barmelyik csaladon belül elöfordulo, de nyilvanosan tabusitott temak szituacios komikajat akarja elvezni, annak csak ajanlani tudom a sorozatot.