Vélemények,kritikák
  • Doomista
    #1
    Kiválóan szerepelt az új Panda víruskereső

    A Panda Internet Security 2007 negatív visszajelzés nélküli igazolást kapott a Desktop/Server Anti-Virus Detection kategóriában a Windows XP alatti biztonsági fenyegetettségek elleni védelemért az ICSA Labs-tól.


    Az ‘in-the-wild’ listán lévő vírusok 100%-t észlelte a Panda Internet Security 2007, valamint az összes teszt mintát az ICSALabs-tól, beleértve a sokalakú vírusok felismerését és az úgynevezett hétköznapi fertőzőket, amik a Wild List-re való bekerülés küszöbén állnak.

    Az ICSALabs egy másik igazolási követelménye, hogy a terméknek tartalmaznia kell egy adminisztrátori felületet, ami kezelhetővé teszi a vírus detektálás be- és kikapcsolását, valamint lehetővé teszi a szoftver frissítését az Interneten keresztül. Ezek mellett lehetővé kell, hogy tegye a riport modul kezelését, ami bejegyzi az összes vírusdetektálást és az összes történést.

    A Panda Internet Security 2007 egy olyan biztonságtechnikai megoldás, ami biztosítja a számítógépet az Internetes fenyegetettségek ellen. Nemcsak azokat a technológiákat tartalmazza, amik harcolnak a vírusok minden fajtája és a spywarek ellen, hiszen tartalmaz anti-spam, anti-phishing, szülői felügyeleti valamint tűzfal megoldásokat is. Ezek mellett egy speciális technológia is belekerült, aminek feladata az online személyazonosság lopás elhárítása.

    A Panda Software új biztonsági megoldása kombinálja, és egységbe rendezi a proaktív és a reaktív technológiákat. Tartalmazza a díjnyertes TruPrevent technológiát, ami automatikusan cselekszik az új fenyegetettségek ellen, majd blokkolja őket felhasználói beavatkozás nélkül.

    Panda Buy and Free Download