• MuardorPro
    Hat nemtom de a gyari ubuntu kernel egy nagy tragya es nem egy kunszt letrehozni a sajatodat sem... es ha tele akarod mindenaron szorni a sources.list-edet megkerdojelezheto cuccokkal lelked rajta de tudd mit csinalsz...

De ha mar ubuntu... Debianrol jottem ubuntura ahol ugye nem megy alapbol az mp3 mert ugye arra nincs szukseg vagy nemtom... De bibelodtem hogy menjen... debianban ment alapbol... cdiras: debian alatt kde nelkul is ment a k3b (mert neha enis szeretnek ertelmes grafikus cdiro alkalmazast hasznalni) ja doglodik out of the box ubuntuval... Na jo bealitom de akkor ha mar jaccom vele akkor inkabb a debiannal jaccom (ahol out of the box ment a k3b) mert tudom hogy ertelmeset kapok! Igy most irok cdrdao/sox/cdrecord trioval cd-t. Ja es nemtom mi a cdjuicernek a koze az mp3-hoz de mp3-ba berakta out of the box de wav-ba keptelen volt... Jo megoldottam de azalatt cdrdao-val parancsosorbol megcsinalta cddb-vel egyutt... Ennyit a draga fejlesztokrol csilivili parasztvakitasrol