Ahogy már mondtam pár hónapja én is azon gondolkodtam, hogy na akkor mi legyen a következő nextgen konzol.
Azt asszonykával eldöntöttük, hogy Wii az kell, mert ha jön a tél/esik az eső hétvégén az XXX-en kívül azért más beltéri elfoglaltság sem ártana. Ő egyből beleszeretett a Wii vagdalózós irányításába, én kevésbé, de ok.
Aztán a saját dilemmám a Box és PS3 között meglehetősen gyorsan eldőlt amikor kiderültek a "húzónevek". Egy FF XIII, Resident Evil 5, DMC 4, MGS az húzónév, mert millió X milliók döglenek érte... ez a zombis szar biztos sok amcsit levesz a lábáról, nekem azért ennél több kell.
Gondoltam ok... lássuk MS mit tud felmutatni.
Hát számomra nem sokat, ha nem létezne PS3 + a játékfelhozatala, akkor bizonyára Box-ot vennék... de így? Minek? Ha felületes és műanyag gámákkal akarok játszani arra jó a PC-m is.
Érdekes mód kézikonzol ügyben szinte azonnal leszavaztam a PSP-t és NDS mellett voksoltam... nem bántam meg, nagyon nem.
Ezt csak ezért regéltem el ilyen részletesen, mert nagyon sokan itt ilyen-olyan paraméterek, meg szeretem/gyűlölöm alapján döntenek.
Ha a Commodore cég halottaiból feltámadva ilyen nevekkel jönne ki, akkor őket választanám.
Konzol = a játék a lényeg, a többi mellékes.