Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
-
zserrbo #62 Most olvastam éppen a nemrég belinkelt tesztoldalról:ez az oldal
Idézem az olvasottakat:
"Több helyen is ajánlják ezt a webhelyet. Azért teszem szóvá, mert aki nem ért angolul, azt becsaphatja. Ez a webhely ugyanis az eladásokból él, a tesztjei nem valósak. Régebben még úgy ahogy elfogadható hely volt (még én is belinkeltem), de időközben átáltak a pénzszerzésre. Az ún. review-k erősen bűzlenek a marketingtől. Ja és hát nem véletlen, hogy pl. a Look 'n' Stop-ot, bele sem vették a listába, a Jetico-ról már nem is beszélve, miközben néhány tökre ismeretlen termék szerepel a palettán, ugyanis amolyan "ki fizet többet" webhely lett belőlük. Az pedig, hogy a ZoneAlarm Pro-t kiáltják ki 2006 legjobb tűzfalának, ismét csak jelzi, hogy nem feltétlenül teszteléssel jutottak erre az eredményre. A BlackIce esetében azért már nagyon kilógott volna a lóláb, ezért azt még ők is a végére tették. Megnézhetjük az említett oldalt, de semmiképp se tartsuk mérvadónak!"
Ez épp a tűzfal tesztről ír, de talán a többi is ilyen. Már én is kedtem kételkedni az oldal hitelességében, lehet benne valami.