Morden23#36
1. Az esetek igen magas százalékában nem viszel el szinte semmiféle pénzt. A legtöbb tüdőrákos a kissejtes szóródás miatt akkor kerül kórházba, amikor már max 2-3 hétig "rontja a levegőt".
2.Nem tudom, te melyik városban laksz, de amit mondasz, max. egy szórakozóhely bárpultjára igaz. Tény, hogy sokan dohányoznak, de ez sem őket, sem téged nem kell, hogy gátoljon a mozgásban.
3. Simán odaállok, ahol az utcán akarok, és simán rágyújtok. Ha valakit zavar, akkor MEGKÉRHET, hogy lépjek le, menjek arrébb, estébé. Nem kérdezhetek meg egy egész buszmegállót, hogy szabad-e. Ellenben szarok azokra az emberekre, akiket zavar, de nem tesznek semmit, esetleg 3-4 perc múlva (mindaddig persze semmi nem látszott rajtuk) idegbetegen ordibálnak meg kapálódznak, mint a retardáltak.
4. Bármit bármivel összehasonlíthatsz. Teljesen igaz, hogy a rossz étkezést nem kell összekeverni a dohánzással, de infarktust könnyebben kapsz, mint rákot - legalábbis a statisztika ezt mondja.
5. A dohányzás az egy szenvedélybetegség. Szélsőséges esetekben idegbeteg leszel, izzadhatsz is, sőt, lehetnek rosszabb tüneteid is. Ez tény. Bár még sosem izzadtam, bár elég erős bagós vagyok.
6. A legtöbb helyen van dohányzó és nemdohányzó placc. Az már az adott helységek hibája, hogy egy légtérben található a kettő, ezzel én sem értek egyet. Ellenben a utcán elég sok levegő van, hidd el. Tök jól elpöfékelek én úgy, hogy téged nem kell zavarnia.
7. Te, a szervátültetés várólistájáról és a bizottsági elbírálásról hallottál már? Ekkora faszságot nem írhattál volna. Ha van egy balesetes és egy rákos (és ez utóbbi nem valami különlegesen fontos vagy jó kapcsolatokkal rendelkező személy), akkor nem is álmodhat arról, hogy ő kapja meg a tüdőt. Mielőtt elkezdesz ezzel a mondatommal zsonglőrködni, bátran nézz utána, pont így van, ahogy mondom.
A P.S.-edre meg nem mondok semmit. Ki itt a "zero tolerance" emberke? Először is, valóban megvan a jogom hozzá, hogy szívhassam a cigimet. Másodszor is, pont azt ugatom, hogy lehet ezt kultúrember módjára is csinálni. Hidd el, hogy aki akkora paraszt, mint amekkorákról TE beszélsz, azok az élet többi területén is sutyerákok. Nem azért tahók, mert bagósok, hanem azért bagóznak bunkón, mert tahók.
A cigifüsttel teli világra megint nem tudok mit írni. Te hol dolgozol, egy filmstúdióban, hogy "füsttel teli világban" élsz? Kimész a városba, és érzed a füstöt? Állj arrébb, vagy szólj a komának, hogy téged zavar, menjen arrébb ő. Nem kell itt előadni a nulltoleráns, felsőbbredűségi érzéses nemdohányzót, aki túldramatizál egy kósza füstpamacsot is. Ebből áll, nem többől, KULTÚRA, komám. A tahóság nem a dohányzás függvénye - éppen fordítva.