• Adam II
    Én szoktam sétálgatni és nincs 1 méterenként dohányos ,ha azon hisztizel ,hogy amikor elmész egy mellet belélegzed a füstöt egy másodpercre hát nagyon sajnállak.
    Aki cigizik az is ember és mivel sok ember van ezért max a Hortobágyon talál ,olyan helyet ahol nincs senki más nem pedig egy nagyvárosban tehát 99% ,hogy más is lesz a környezetében ettől még nem válik bunkó segfejjé. Én ismerek egy csomó dohányost és egyik sem bunkó seggfej és nem élvezkednek azon ,hogy másokat irritálnak ,sőt kerülik az ilyesmit.

Te is agymosott vagy mert szóba hoztad az egészségtelen kaját. Azt kívánom neked bár születtél volna egy harmadik világbéli országba ahol egy falat kenyeret ha esznek egy héten egyszer. Remélem egyszer éhezni fogsz mert akkor megtanulod BECSÜLNI AZ ÉTELT! És ha már itt tartunk szerintem ezerszer büdösebb fingja van egy vegának aki egész nap babot meg káposztát és magokat zabál mint a dohányfüstnek.
    Valóban függőséget és elvonási tünetet okoz a cigi nagy mennyiségben ,de ha te nem dohányzol miért érdekel ez téged mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja.

Javaslom inhalálj gázsprébe akkor többé nem lesz ilyen kényes az orrod.

Szerintem te szenvedsz iszonyatosan nagy képzavarban hála annak az agymosásnak amit a drágalátos média nyomat. De nem baj egyed csak az Update cuccokat lehet ,hogy attól előbb leszel rákos mint a dohányzástól és tartsd el a Norbit meg a Rékát és az összes többi bio buzit ahelyett ,hogy kizsebelnéd a társadalmat.