• hangulati
    nos. mondanom se kell, hogy dohanyos vagyok.
    szereny kerdesem az volna, hogy miert nem tilos a dohanyhoz barmifele egyeb adalekanyagot adni? sokak ugy velik, koztuk en is, hogy a hozzaadott anyagok miatt hullunk, mint a legyek. termeszetesen, nem allitom, hogy dohanyozni hasznos. hat csokit zabalni, nyugtatozni, varosban elni az-e?
    szereny keresem az lenne, tudhassam, mely dohanytermek "organic", es, ha ezt valamely dohanytermek csomagolasan olvasom, biztos lehessek benne. miert nem ebbe olik ezt a rengeteg energiat? az alkohollal kapcsolatos hozzaszolas teljesen igaz, tekintve, hogy ez sokkal tobb kart koz, mint a dohanyzas.
    ha barmely dohanyos kollegamat megkerdem, eszrevette-e mar az egyes gyartmanyok kulonbozo hatasait, biztos vagyok benne, hogy kilencven szazalekuk igennel valaszol. nos, Belaim, gondolkozzunk. ismet kilog a lolab. hazudik a hatalom, es ez csakis a profit erdekeben van igy.
    hazudik mindenki, ai azt mondja, hogy annyira, rettenetesen zavarja egy buszmegalloban elszivott cigi. engem meg az zavar, amikor szellent a buszon. szerencsere mar raszoktam, hogy ras
    zoljak az ilyen bunkokra. a munkaidorol pedig annyit, hogy ismerem a "kajalos" fajtat. egy fillert sem adnek neki. ellenben egy cigivel a szadban vidaman tudsz dolgozni, fonokod kedvence lehetsz, a kerdes nem ez. a kerdes az, hogy, amikor dolgozol, dolgozol-e? Istenem... agymosas
    felsofokon.
    Exxile! en is eros ember vagyok. Mar haromszor leszoktam:))). Most ugy dontottem, hogy magam termelem meg a dohanyom, es azt fogom elszivni.
    lassuk, tenyleg olyan karos-e? azok, akik attertek a sajat termesztesre, allitjak, hogy semmifele kozerzeti problemajuk nincs. el kell hinnem, ha a pirospozsgas palinkaivo, zsirzabalo, kapadohanyszivo oregekre gondolok, akik csak azert haltak meg tisztes korban, mert "kellett mar a hely a gyerekeknek"
    bocs. mennem kell, ragyujtok.
    az egeszet elmondhatnam roviden, angolul is, ami otthon nem allja meg a helyet, es ez ugy szolna:
    f.ck off. don't poison us. give us the pure stuff.